Top

KOMU JE NAMENJENO?

VIP business ponudba

Namenjeno je vsem podjetjem v ožji in širši okolici Celja. Vsem tisti, ki veste, da je investiranje v znanje vaših zaposlenih, njihovo zdravje in njihovo dobro počutje ključ do bolj uspešnega delovnega okolja in s tem zagotavljanje boljših rezultatov v podjetju samem.

Kaj sploh je SVIPI Business program?

SVIPI Business je 1 letni program

SVIPI Business je razgiban program priprave vsebin iz področja zdravja na delovnem mestu, predavanj, izobraževanj, delavnic, vadb. Najboljše pri tem pa je, da se program prilagodi vašemu kadru, vašim ciljem in potrebam, ki jih sami najbolje poznate. Mi pa smo tukaj ob vas za podajanje informacij vam in vašim zaposlenim.

Nudi 12 mesečno podporo pri izvajanju programa zdravje na delovnem mestu, skrb za vas in za vaše zaposlene iz vidika zdravja, gibanja, prehranjevanja s kapljico proti stresnih vsebin.

SVIPI asistenca

V SVIPI skrbimo, da smo vam vedno in povsod na voljo. Torej imate poleg zastavljenega programa tudi možnost hitrega in učinkovitega svetovanja pri konkretnem problemu, težavi.

SVIPI VIP prostori

Če želite organizirati izobraževanje za vaše zaposlene, vam poleg strokovne ekipe in vsebin nudimo tudi prijetno, mirno in čisto okolje, ki bo poskrbelo za dobro energijo med samimi delavnicami, izobraževanji in tečaji.

SVIPI strokovna ekipa

Imamo široko znanje in sodelavce, ki nam pomagajo pri pripravi vam namenjenga programa. Tako so vključeni v sam proces izobraževanja, osebni trenerji, prehranski svetovalec, prof. športne vzgoje, magistrica psihologije in magistrica fizioterapije. Za dodatne vsebine, ki bi jih želeli slišati od nas, pa imamo tudi možnost sodelovanja z različnimi strokovnjaki, zato smo veseli vsakega povpraševanja in priprave individualne ponudbe.

MNENJA NAŠIH STRANK

Kaj je prepričalo naše člane?

Vse obveznosti lahko opravim na enem mestu. Sem lastnica podjetja, ženska in mama. Kar pomeni, da je poleg vseh obveznosti ki jih imam, preglavice povzročala tudi SKRB ZA MOJ IZGLED, časovna koordinacija, kjer je bilo treba usklajevat termine za razne NEGE, MANIKURO, NEGO STOPAL, DEPILACIJE, TRENING in MASAŽO je pomenilo, da sem morala svoj dragoceni čas usklajevati na več kot petih mestih, sedaj lahko VSE UREDIM NA ENEM MESTU, vse TERMINE pa uskladim S SVIPI ASISTENCO, kjer so mi vedno na voljo NASMEJANI in ZANESLJIVI.

Anita P.

Sem poslovnež, ki je stalno na poti. Tedensko letim v druge države po Evropi, hkrati sodelujem v več projektih, kriznih strategijah in analitiki. Sem prav tako oče in mož. Za SVIPI BUSINESS sem se odločil, saj so mi pripravili poseben plan in strategijo, kako izboljšati svojo fizično kondicijo, koordinacijo, ki jo potrebujem pri IGRANJU GOLFA. Hkrati sem izboljšal tudi svoj izgled, načrtujejo mi razne masaže in antistresne tretmaje, s katerimi lažje premagujem vsakodnevne izzive in sem s SVIPI BOLJ KONKURENČEN na vseh področjih.

Drago B.

Osnovni SVIPI Business programi

Osnovni programi

1-kratni strošek, ki vam zagotovi vsebine skozi celo leto.

 • 100,00
 • + DDV
  • 12 mesečnih pdf vsebin
   12 video vadb
 • 150,00
 • + DDV
  • 12 mesečnih pdf vsebin
   12 video vadb
   1 ura zoom predavanja
 • 200,00
 • + DDV
  • 12 mesečnih pdf vsebin
   12 video vadb
   1 ura zoom predavanja
   Individualno odg. na vpr zaposlenih, A&Q na voljo vsem v podjetju

*Vse cene so brez DDV. *Cene in ponudba je izbrana glede na največkrat izbrane ponudbe. Vsi programi se lahko individualno spremenijo in načrtujejo po meri posameznikovih želja. Cene so AKCIJSKE, saj je to LETNA PONUDBA.
*Ob enkratnem plačilu celoletne ponudbe, prejmete SVIPI DARILO.
*Cene so predstavljene za včlanitev 1 zaposlenega, ob včlanitvi več oseb, nas kontaktirajte za dodaten popust.
*Za obročno plačevanje z mesečnimi fakturami na vaše podjetje, se dogovorite s SVIPI ASISTENCO.

ŽELITE ŠE VEČ?

Nadgradnja SVIPI business programov

 • 100,00
 • + DDV
  • Izobraževanje / tečaj / vadba / delavnica V ŽIVO
 • 10,00
 • + DDV NA ZAPOSLENEGA
  • Individualna sestava prehranskih smernic za posameznika

Vas zanima SVIPI business?

Za več informacij, ponudbo po vaši meri, predstavitev programov in obisk v našem studiju smo vam na voljo na naši SVIPI ASISTENT telefonski številki : 051 669 801 ali SVIPI INFO telefonski številki: 051 204 319.

Ob tej priložnosti vas vabimo, da si več o naših tretmajih ogledate na naši spletni strani www.svipi.si, ali pa nam pišete na info@svipi.si.

Vaša SVIPI EKIPA.

Kje se nahajamo?

Smo na lokaciji 2 minuti od avtocestnega izvoza Celje-Center, zagotavljamo lastne brezplačne parkirne prostore in smo veseli vsakega obiska v našem studiju, zraven pa vam ponudimo še odlično kavo.

051 204 319

info@svipi.si

Trnoveljska cesta 2, 3000 Celje