Top

DOBRODOŠLI

Dobrodošli v SVIPI studiju, kjer strokovna ekipa skrbi za vaš izgled in počutje.
Pri nas ste lahko deležni vrhunskih treningov, kozmetičnih storitev ter medicinskih nasvetov in terapij. Ekipa SVIPI strokovnjakov se že veseli vašega obiska.

SVIPI GYM

Smo 1. VIP fitnes studio v Sloveniji, ki nudi trening na luksuznih napravah PANATTA MONOLITH, v zasebnem in mirnem okolju, ter pod nadzorom strokovnih trenerjev. Vstop v prostore je tako dovoljen samo članom SVIPI, po predhodno rezerviranem terminu in je namenjen vsem, ki si želite kvalitetno izkoristiti čas, ki ga namenite sebi.

PREBERI VEČ
Svipi-gym-element-02
Svipi-beauty-element

SVIPI BEAUTY

Nudimo kvalitetne kozmetične storitve z naprednimi in najsodobnejšimi aparaturami pri nas. Oblikovanje telesa, trajno odstranjevanje dlačic, pomlajevalni programi. lepotni tretmaji in razvajanje so doma v SVIPI Beauty Centru. Za vas pa skrbi strokovno izobražen kader, ki vam pred  posegi in tretmaji tudi indivudalno svetuje in načrtuje pot do vaše popolnosti.

PREBERI VEČ

NOVO!

MADEROTERAPIJA


Smo 1. v Celju, ki vam nudimo posebno tehniko masaže za odpravo celulita in preoblikovanja telesa s posebnimi anatomsko lesenimi pripomočki.

Rezervacije terminov: od 16.4. dalje

PREBERI VEČ
EJ9A1171-fullHD

AKCIJA MESECA OKTOBRA

SHAPE OF YOU

NAMESTO 600 € ZDAJ SAMO 3 x 150 € – oziroma 450 € !

Paket vsebuje:
5x kriolipoliza in presso detox (80min)
+
5x kavitacija in radiofrekvenca (60min)

REZERVIRAJ TERMIN

SVIPI MEDIC

V življenju prehajamo skozi različna obdobja, zato v SVIPI MEDIC skrbimo tako za rehabilitacijo po poškodbah, svetovanje ob različnih diagnozah, prav tako svetujemo in oblikujemo programe za nosečnice, ženske po porodu, po operativnih posegih. Prav tako nudimo več vrst masaž in terapij.

PREBERI VEČ
Svipi-medic-element-02
Svipi-moske-majice-02

SVIPI SHOP

Prihaja kmalu!

Rezerviraj svoj termin

info@svipi.si | 051 204 319

Začni svojo preobrazbo

    Kje se nahajamo?

    Smo na lokaciji 2 minuti od avtocestnega izvoza Celje-Center, zagotavljamo lastne brezplačne parkirne prostore in smo veseli vsakega obiska v našem studiju, zraven pa vam ponudimo še odlično kavo.

    051 204 319

    info@svipi.si

    Trnoveljska cesta 2, 3000 Celje