Top

KAJ JE CRYO ME?

CRYO ME JE INOVATIVNA TEHNOLOGIJA NA PODROČJU NEINVAZIVNIH POSTOPKOV ZA ZMANJŠEVANJE MAŠČOBNIH OBLOG, KI SO ODPORNE NA DIETO IN TELOVADBO.

Trdovratne maščobne obloge na trebuhu, bokih, stegnih, hrbtu in pod brado so ponavadi odporne na običajne metode hujšanja in se jih s prilagojeno prehrano ali telesno aktivnostjo ne moremo znebiti.

CRYO ME je nova metoda, s katero lahko vse vidne dele telesa preoblikujemo povsem varno, nežno in učinkovito, deluje pa ciljano zgolj na maščobne celice, brez poškodb kože.

NA KAKŠEN NAČIN ZMANJŠAMO MAŠČOBNE OBLOGE S POSTOPKOM CRYO ME ?

NAPRAVA CRYO ME PRO  ZAMRZNE MAŠČOBNE CELICE, REZULTAT PA JE VITKEJŠA LINIJA IN BOLJ NAPETA KOŽA.

Med postopkom počivate v udobnem položaju, področje, na katerem odstranjujemo maščobne obloge, pa postavimo med 1 ali 2 hladilna ročnika, ki s pomočjo vakuma vsrkata odvečne maščobne obloge, ki jih bo med postopkom naprava zamrzovala.

Da zaščitimo kožo pred omrzlinami in poškodbami, na tretiran predel predhodno namestimo zaščitno membrano.

Zamrznitev sproži uničenje maščobnih celic, ki jih telo nato na povsem naraven način in trajno odstrani. Koža in preostala maščoba se prilagodita zmanjšanju volumna, kar izboljša telesno definicijo na področju izvajanja postopka. Večina tretmajev zmanjša maščobo za najmanj 20 %.

Po samem postopku zamrznitve maščobnih celic vam BREZPZLAČNO podarimo tudi možnost strojne limfne drenaže, s katerim pospešimo in olajšamo razgradnjo in izločanje maščobnih celic iz telesa.

Prav tako vam NAŠI STROKOVNJAKI  lahko pripravijo VADBENI in PREHRANSKI načrt, s katerim preprečite nabiranje novih maščobnih celic.

KDAJ BODO VIDNI UČINKI POSTOPKA CRYO ME POSTOPKA?

Po zamrznitvi maščobnih celic telo potrebuje nekaj časa, da postopno odstrani tiste, ki smo jih uničili z zamrznitvijo.

Prve učinke bomo opazili po približno 3 tednih, končni rezultat pa je običajno viden po 1 do 3 mesecih. Če bo za vaš cilj treba postopek večkrat ponoviti, vas bodo naši strokovnjaki na to vnaprej opozorili in skupaj boste pripravili načrt, navadno se postopek ponovi 1-3 krat, odvisno od količine mšačobnih celic, na katere želimo vplivati.

CRYO Me je neinvaziven, varen, učinkovit postopek z dolgoročnimi rezultati.

ALI CRYO ME BOLI?

Na mesto, kjer se izvaja postopek, namestimo posebno ZAŠČITNO MEMBRANO, ki prepreči poškodbe in omrzline na sami koži.

Vakuum, ki ga ustvarja aplikator, lahko sprva občutite kot vlečenje ali blago ščipanje. Nato izvedemo OGREVANJE predela, ki traja približno 3 minute minute, potem pa PRIČNEMO Z OHLAJANJEM PREDELA tudi do -11 stopinj celzija, ki pa ga ne čutite saj področje kjer izvajamo tretma postane odrevenelo.

Mnoge stranke med postopkom poslušajo sproščujočo glasbo,  berejo, pregledujejo e-pošto ali celo zadremajo. Večina se neposredno po postopku vrne k vsakodnevnim aktivnostim.

rptnb

KAJ PA, ČE SE SPET ZREDIM?

Pozitivni učinki postopka CRYO ME in zadovoljstvo s svojim videzom so običajno spodbuda za še boljšo skrb za svoje telo.

Naši strokovnjaki iz področja vadbe in prehrane VAM LAHKO PRIPRAVIJO NAČRT, s katerim podaljšate in ohranjate učinkovitost postokam, če se zgodi, da ponovno pridobite več teže, se bo le-ta bolj enakomerno razporedila po vsem telesu in ne le na področju izvajanja postopka.

PREDELI IZVAJANJA

Podbradek

Roke

Trebuh spredaj

Trebuh stranski del

Hrbet

Boki

Noge zadnji del pod zadnjico

Noge notranji del

Noge zunanji del

NAROČI SE NA POSVET PRI NAŠIH STROKOVNJAKIH

CENA TRETMAJA je odvisna od časa tretmaja in velikosti predela, zato priporočamo posveti pri naših strokovnjakih, kjer se skupaj z nami posvetujete, opredelite predele in število tretmajev, ki bodo potrebni.

 

Manjši predel 1-2 ročnika : 150 eur z vključenim DDV

Večji predel 2 – 4 ročniki: 200 eur z vključenim DDV

NAROČI SE NA CRYO ME